Újabb részvételi felhívás a Citroën Centenáriumi Ünnepségeken Franciaországban

Az április 24-i felhívásunkban, amelyet ezen a linken olvashattok: https://cach.hu/2019/04/24/reszveteli-felhivas-a-citroen-centenariumi-unnepsegeken-franciaorszagban/ közzétettük a Citroën Centenáriumi Ünnepségen való részvétellel kapcsolatos információkat.

Az azóta eltelt időszakban két fontos esemény történt:

1. Még mindig él a regisztráció, előreláthatólag június 10-ig vagy a 4.500-ik regisztráció eléréséig;

2. A Citroën magyarországi importőrével, a C-Automobile-Import Kft-vel megszületett időközben a megállapodás, így klubunk autónként legfeljebb 150.000,- Ft-tal* tudja támogatni azokat citroëneseket, akik vállalják, hogy bármilyen típusú Citroën márkájú autójukkal hogy az oda- és visszaúton folyamatosan a CACH konvojjal tartanak vagy a rendezvény három napja alatt a CACH standon állítják ki bármilyen típusú Citroën márkájú autójukat. A tervek szerint a konvoj július 16-án vagy 17-én indulna és két vagy három nap alatt tenné meg az odautat, amelyet folyamatosan végig lehetne kísérni a klub közösségi oldalán.

Emlékeztetőül: a támogatás feltétele a legalább öt éve folyamatosan élő CACH tagsággal, vagy a legalább 2017 óta (két éve) megkezdett citroëneseket, újonnan belépő tagjaink esetében a támogatásra akkor van lehetőség, ha a tagságuknak kezdete 2017-ben, vagy az előtt kezdődött (két éve) és a következő három év tagsági díját egyösszegben a CACH részére banki átutalás útján megfizetik.

A támogatás további feltétele az érvényes regisztráció bemutatása, regisztrálni legkésőbb június 10-ig itt lehet: https://en.citroencc.com/citroen-ticket-collec.php?setlangue=AN&language=change 

Regisztráljatok és jelentkezzetek minél többen, legyetek részesei a nagy Kalandnak! Ünnepeljük együtt a Citroën 100-ik születésnapját és mutassuk meg a nagyvilágnak a magyarországi citroënes közösség erejét! További információk a https://en.citroencc.com oldalon találhatóak.

Jelentkezési határidő: 2019. június 11.

A Citroën Automobil Club Hungary vezetősége

* a támogatás összértéke 1.000.000,- Ft, amely autónként egyenlő arányban oszlik el, az autók létszáma nincs maximalizálva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük