CACH 2017 Nyári Citroën Piknik

Szeretettel várunk minden kedves Klubtagot és érdeklődőt a Citroën Automobile Club Hungary nyári Citroën találkozójára. Ez a rendezvény nem csak a Citroën tulajdonosoknak, vagy a márka kedvelőinek nyújthat remek szombati kikapcsolódást, hanem azoknak is akik szeretik a veterán járműveket, vagy csak magukat az autókat, hiszen a Citroën márka több korszaka is megcsodálható lesz ezen az eseményen.

Egy kötetlen baráti csevegés mellett, grillezünk, bográcsozunk, szendvicsezünk… szóval eszünk, s iszunk.

Arra kérnénk a kedves tagokat, hogy a közösségépítés jegyében, aki tud hozzon magával valami megosztani valót étel/ital formájában 🙂

Programterv:

2016.06.24-én, 9:00-10:00-ig gyülekezünk a 1044 Budapest, Garam u. 3. szám alatt található Tesco parkolójában (a váci út mentén a kisebbik) és innen indulunk konvojban a célállomásra, ami a Dobogókő úton található, Pilisszentkereszt és Esztergom között félúton.

Várhatóan 11:00 körül megérkezünk és kitelepülünk.

A területen találhatóak telepített asztalok és padok (de nincs rá garancia, hogy ne lennének foglaltak), továbbá tűzrakóhelyek is, de a sütés-főzéshez szükséges kellékanyagokat és alapanyagokat mindenki maga biztosítja.

Célszerű kemping székkel, asztallal, vagy netán pokróccal készülni!

Nyugodtan lehet hozni kisgyereket, kisállatot… egy nagy füves placc vár minket!

Szóval elő a fonott kosaras, retro porcelán piknik készlettel és gyertek el, érezzük jól magunkat csodálatos autókkal körülvéve!

Ám itt a program még nem ér véget! Olyan szerencsésen alakultak a dolgok, hogy aznap még Totalcar Parkoló Parádé is lesz, amit a CACH nagyban preferál, így 19:00 órára visszamegyünk Pestre konvojban a Hungexpora is!

Facebook esemény

Képek a tavaly őszi piknikről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük