Hungaroring Classic – a veteránosok Mekkája

Klubunk közel másfél tucat autóval képviselteti magát Magyarország – túlzás nélkül – legnagyobb szabású veterán autós rendezvényén, ahol páratlan értékű és szépségű veterán versenyautók mellett számos oldtimer klub által kiállított klasszikus csoda is látható.

A Hungaroring Classic (link) igazi benzingőzös rendezvény! Hátborzongató érzés, ahogy a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek sport és gran tourismo autói, Porschék, Ferrarik, Lamborghinik, Fordok, Jaguárok, Cobrák, mindent beleadva csapatnak a pályán, motorjaikkal olyan fantasztikus akusztikai eksztázist produkálva, hogy ahhoz képest a New York-i Carnegie Hall-ban egy koncert a „kanyarban sincsen”. És az az illat! A benzin és a füstölgő gumi mindent átható aromája az autómániások végzete! Mindez a látogató orra előtt történik, szabadon végigsétálhatunk a bokszutcán és közelről nézhetjük, ahogy a szerelők javítják a ritkaságokat

Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy ezen a rendkívül nívós szakmai rendezvényen a CACH a Citroën márka történetének ikonikus típusaival lehet jelen! Klubunk nevében mindenkit szeretettel várunk a Club Car I. szektor parkolójában a Hungaroringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *