CACH Elnökségi ülés (2022.01.20.)

Jelen voltak: Fehér Dániel, Farkas András (vendég, az ülés egy részében), Flórián Gábor, Fördős Péter, Rosztóczy András, Tóth Gábor (vendég), Sajtiné Szabó Gabriella, Vágner Adrienn (vendég).
Távol: P. Szolomayer Roland, Dr. Országh Georges (2021. december 31-ével lemondott a titkári pozíciójáról).

1. napirendi pont: A közgyűlés előkészítése, ki vállal tisztséget?
A közgyűlés – a járványügyi helyzet függvényében – kerül megtartásra alapvetően személyesen, szükség esetén online részvételre lesz lehetőség, figyelemmel a CACH vonatkozó ügyrendjére. Ennek technikai feltételeit a közgyűlés előtt tisztázza az elnökség. A közgyűlésen résztvevőknek a klub a járványügyi előírások betartása mellett kíván frissítőt (palackos italok, előre csomagolt szendvics és/vagy édes és sós sütemény) biztosítani, a létszám ismeretének tükrében a beszerzés még pontosításra kerül. A várható létszám könnyebb meghatározhatósága értelmében létrehozásra kerül a CACH Facebook oldalán egy esemény is. A jelenlegi elnökségből többen jelzik, hogy vállalnák az „újrázást”, a közgyűlésen döntés fog születni arról, hogy a jelenlegi rendszer kerüljön megtartása vagy pedig az elnökség maga válassza meg tisztségviselőit és ennek keretében pedig esetleg bevezetésre kerüljön az ügyvezető elnöki rendszer. Ugyancsak téma lesz a közgyűlésen a tiszteletbeli elnöki pozíció bevezetése is, ennek keretében György Balázs kaphatná meg elsőként posztumusz ezt a tisztséget, illetőleg javaslat lesz arról, hogy a Citroën M5 Centert üzemeltető Emil Frey Kft. mindenkori ügyvezetője is kapja meg ezt a pozíciót. A közgyűlésre elő kell készíteni az alapító okirat módosítás vonatkozó tervezetét. Az elnökségi ülés végül az alapszabály vonatkozó rendelkezése értelmében jóváhagyja Vágner Adrienn és Farkas András tagfelvételi kérelmét.

2. Egyéb
A klub meghívást kapott a DS4 sajtóbemutatójára január 27-re, a bemutatón a klubot Fördős Péter és Vágner Adrienn fogja képviselni. A következő elnökségi ülés 2022. február 3-án 21.00 órai kezdettel kerül megtartásra annak érdekében, hogy a közgyűléssel kapcsolatos előkészületek véglegesítésre kerülhessenek.

K.m.f.