Részvételi felhívás a Citroën Centenáriumi Ünnepségeken Franciaországban

A vérbeli Citroën rajongók, akár tagjai a klubnak akár nem, már tudják, hogy idén július 19. és 21 között kerül megrendezésre a Citroën 100 éves jubileumi ünnepségsorozatának központi esemánye a franciaországi La Ferté VIDAM-ban az Amicale Citroën Internationale, a Citroën Heritage, a Citroën Origin’s, a l’Aventure Peugeot Citroën DS valamint az Automobiles Citroën szervezésében.

A korábban már publikált programterv szerint klubunk feltett szándéka, hogy tagjai révén hivatalos formában képviseltesse magát a rendezvényen, és azon tagjainak*, akik vállalják, hogy Citroënükkel nekivágnak a több, mint 1.500 km-es útnak, részvételi hozzájárulást nyújtson annak érdekében, hogy a magyarországi citroënes közösség már az elindulástól kezdve egységes csapatként képviselhesse a márkát.

Az ezzel kapcsolatos tárgyalások hosszabb ideje folyamatban vannak a Citroën magyarországi importőrével, de a végleges, írásos megállapodás sajnálatos módon még nem született meg, ugyanakkor a regisztráció a szervezők tájékoztatása szerint április 30-án éjfélig lehetséges.

Klubunk a jelen felhívás közzétételekor a résztvevők támogatásának pontos mértékét illetően még nem szolgálhat konkrétumokkal, de arra bíztat minden vállalkozó kedvű Citroën tulajdonost, hogy regisztráljon április 30-ig a https://en.citroencc.com/citroen-ticket-collec.php?setlangue=AN&language=change linken és legyen részese a Nagy Kalandnak!

Ünnepeljük együtt a Citroën 100-ik születésnapját és mutassuk meg a nagyvilágnak a magyarországi citroënes közösség erejét!

A Citroën Automobil Club Hungary vezetősége

* a támogatás feltétele a legalább öt éve folyamatosan élő CACH tagság, újonnan belépő tagjaink esetében a támogatásra akkor van lehetőség, ha a tagságuknak kezdete 2017-ben, vagy az előtt kezdődött (két éve) és a következő három év tagsági díját egyösszegben a CACH részére banki átutalás útján megfizetik.

További információk a https://en.citroencc.com oldalon találhatóak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *