CACH elnökségi ülés – 2022.04.13

Feljegyzés a CACH 2022. április 13-i elnökségi üléséről

Jelenlét: Fehér Dániel, Flórián Gábor, Rosztóczy András, Sajtiné Szabó Gabriella, Tóth Gábor (az ülés egy részében), Vágner Adrienn
Távol: Fördős Péter, P. Szolomayer Roland

  1. napirendi pont: A feladatok állása
    Fehér Dániel tájékoztatja a jelenlévőket, hogy a közgyűlésen elfogadott változások, így az új elnökség bejegyzése a bíróság előtt folyamatban van. A bejegyzést követően a korábban vállaltak szerint előkészíti az elnökségi ügyrendet, a bemutatkozó anyag módosított tervezetét pedig még ma átküldi Rosztóczy Andrásnak.
    Rosztóczy András és Flórián Gábor beszámol a már részben elkészült zászlóról, amely az első találkozó ajándéka lesz, ezt egyelőre saját költségen állítják elő. Fehér Dániel javasolja, hogy az aktív klubtagok a találkozón ingyen kapjanak a zászlóból és a naptárból, míg a nem klubtagok akkor, ha belépnek legalább pártoló tagként. Javasolja továbbá, hogy a zászló előállításának költségét a klub viselje számla ellenében.
    Vágner Adrienn ismerteti, hogy folyamatban van az M5 Centerben a klubkártya előkészítése a CACH tagok részére, amelyen a CACH és az Emil Frey logója is rajta lesz és jelentős kedvezményeket fog biztosítani, 10 évnél öregebb autóra is igényelhető lesz. A klub roll-up-ja és molinója bármikor kitehető az M5 Centerben.
    Rosztóczy András és Tóth Gábor a honlap kapcsán előrelépést sürget, egy olyan új honlapra van szükség, amelyhez minden elnökségi tag hozzáfér és könnyen tudja kezelni a teljes felületét.
  2. napirendi pont: Egyéb
    A következő elnökségi ülés 3 (három) hét múlva kerül megtartásra, újra csütörtökön, 2022. május 5-én 21.00 órai kezdettel.

A CACH 2022. április 13-i elnökségi üléséről szóló feljegyzés kiegészítése

Az elnökségi ülésen Fördős Péter MS Teams útján nem tudott részt venni, telefonon próbált becsatlakozni, de ülést MS Teams útján összehívó Fehér Dánielt több próbálkozás ellenére nem sikerült elérnie. Ezért másnap (április 14-én) kérte, hogy a feljegyzés az alábbi két témával kerüljön
kiegészítésre.

  1. Honlap
    Nyerges Viktor alapvetően vállalja a honlap átszerkesztését annak érdekében, hogy az egyszerűbben és hatékonyabban legyen használható és azt kéri, hogy írjuk össze: milyen pontos módosítási igények vannak, ezek ismeretében tud nyilatkozni a továbbiakról.
  2. Augusztusi parkoló parádé
    A Totalcar az augusztusi Parkoló Parádé (PP) témáját eredetileg a francia hot hatch-ekre akarta építeni, de a hangsúly áttolódott a Citroënre, ezért az augusztusi PP-n a Citroënek felvonultatásához a Totalcar a CACH segítségét kéri.

K.m.f.