Citroënek XIV. Országos Találkozója

Kedves Citroën Tulajdonos!

1919-ben kezdődött az alapító André Citroënről elnevezett márka nagy kalandja…

2019-ben, a 100 éves évfordulón szeretnénk ezt Veletek együtt megünnepelni egy 23 éves múltra visszatekintő találkozón.

Aki járt már itt az elmúlt években tudja, hogy érdemes, aki nem, az pedig jöjjön el és nézze meg milyen egy igazi nagy Citroënes csapat!

Időpont: 2019. június 14-16.

Helyszín: Hódmezővásárhelyen: Kossuth tér; Mártélyon: Bodnár Bertalan Oktatóközpont.

A 100 éves születésnap jegyében péntek délután meleg szeretettel, friss pogácsával, és welcome drinkkel vár a hódmezővásárhelyi házigazda Citroën Sajti csapata, és már ekkor koccinthatunk egyet a kerek évfordulóra. Idén is megrendezzük a Citroën-süti versenyt! Napnyugtakor indul az éjszakai gyalogos akadályverseny izgalmas díjakért. Természetesen minden indulót jutalmazunk. Hasonló a kalandtúrához, csak gyalogosan. Zseblámpát hozzon mindenki magával. E mellett lehetőség van sütögetésre (hozott anyagból), beszélgetésre, iszogatásra is a közös táborban, a mártélyi Bodnár Bertalan Oktatóközpont és Ifjúsági tábor területén.

Szombaton Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren 9-től 10:30-ig tud csatlakozni, aki ezen a napon reggel érkezik hozzánk. A téren megmutatjuk autóinkat a város lakosainak. Díjazásra kerül a legszebb, a legmesszebbről jött, a legfiatalabb, a legidősebb autó, s szinte ugyanezen kategóriákban a tulajdonosok is megmérkőzhetnek. Megvásárolhatjátok a találkozó pólóját, és egyéb csecsebecséket.

Tartalmas programokkal, vetélkedőkkel bővül a szokásos Kossuth téri program. Lesz Citroën kvíz, 100 kérdés-100 ajándékért, Citroën kisfilmek vetítése, szakmai előadások, kerékcsere és kerékterelő verseny, és közösen még azt is kipróbáljuk, hányan férünk be egy Xsara Picassoba.

Bemutatkozik Vásárhely is, ízeivel, hangjaival, történelmével, művészeti alkotásaival.

Az autósfelvonulás délután lesz a város utcáin, majd Mártélyon, a táborban folytatódnak az események: Autós ügyességi versenyek a „Leggyorsabb” cím elnyeréséért; Motoremelő verseny a ”Legerősebb”; Michelin erőpróba a „Legizmosabb” cím eléréséért. Lehetőség lesz sétakocsizásra az ártérben és a faluban. A gyerekeket a tábor melletti Kalandpark várja ingyenesen! A mártélyi helyszínen lesz lehetőség büfésátorban hideg italokat vásárolni.
Este: eredményhirdetések, közös vacsora a táborban, majd hangulathoz illő zenés mulatság.

Vasárnap reggeli rajttal kerül megrendezésre a közkedvelt autós Kalandtúra!

E mellett lesz vízitúra kenukkal és ladikokkal a holtág növény- és állatvilágának megismerésére túravezetővel. Tanösvény túra gyerekeknek és felnőtteknek a holtág növény- és állatvilágának megismerésére túravezetővel.

Fontos: Aki szeretne részt venni, kérjük, az alábbi linken regisztráljon június 5-ig!
Kérjük minél hamarabb, mert sokkal könnyebb a szervezés, ha tudjuk előre a pontos létszámot.

Regisztrációs díj: 5000Ft/autó

2019. évre érvényes CACH tagsággal rendelkezőknek 3500Ft a regisztrációs díj!

Egy lakcímről érkező 2. autó is kedvezményes áron regisztrálhat, 3500Ft-ért.

Regisztráció:
http://online-kerdoiv.com/index/v/h/citroen100

Szállás infó, szobafoglalás: citroentalalkozo@gmail.com

Várjuk jelentkezéseteket! Hívjátok meg ismerőseiteket, barátaitokat, minden Citroën tulajdonost, rajongót, hogy a 100 éves jubileumot 100 autóval ünnepelhessük!

Citroënes üdvözlettel:
Sajtiné Gabi és Sajti Zsuzsi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük