Újraválasztotta a közgyűlés klubunk elnökét és társelnökét

A CACH 2017. április 8-án tartotta éves közgyűlését. A közgyűlésen – vélhetően a rendhagyó áprilisi időpont miatt – a tagság ugyan a szokásosnál kisebb létszámban képviseltette magát, de klubvezetés nagy örömére a klub alapítói, doyenjei közül a közgyűlésen részt vett a hazai citroënes társadalom nagy öregje, a dupla nyilak legrégebbi hazai szakértője, György Balázs, a klub alapító elnöke és tiszteletbeli tagja, Bartalis Dénes, a Citroën DS karosszériák kérlelhetetlen precizitású újjávarázsolója, Fekete János, valamint aki alapító klubtagként, föld alatt és fölött közel három évtizede öregbíti a Citroën DS és a klub hazai hírnevét, Ladoniczki Emil.

Nem hiányoztak a közgyűlésről az olyan „oszlopos” citroënes tagok, mint a Vízkeleti házaspár vagy az Újfalvi család képviselői, az új citroënes generációt pedig a közgyűlésre a gyönyörű BX-n érkező Nyerges Viktor reprezentálta. Viktor oroszlánrészt vállalt és vállal a CACH honlapjának megújításában és működtetésében, továbbá a Citroën történetének ismertebbé tételében amelyet a citroënes archívumból általa összeállított és a közgyűlés alatt folyamatosan vetített korabeli sajtó és marketing felvételek is alátámasztottak.

A közgyűlésen a 2016-os év beszámolójának elfogadása kapcsán Fördős Péter elnök külön megköszönte a Sajti család áldozatos munkáját a Citroënek XIII.Országos találkozójának megszervezésében és lebonyolításában. A közgyűlés elfogadta a klubvezetés által a 2017-es évre tervezett programokat is, amely számos találkozót vetít előre az idei évre.

A közgyűlés quasi egyhangú támogatásával újraválasztásra került a CACH jelenlegi elnöke és társelnöke. Fördős Péter és Dr. Fehér Dániel örömmel vállalták az újabb három évre szóló felkérését, Dr. Országh Georges titkárral karöltve folytatva azon 2013-ban megkezdett munkát, amely a magyarországi citroënes társadalom egységének erősítésére és a klub taglétszámának növelésére irányul.

Az újraválasztott tisztségviselők köszönik a klubtagság támogatását és szeretettel bíztatnak valamint várnak minden régi és új klubtagot a klubéletben való részvételre és a citroënes élmények közösen történő átélésére.

Üdvözlettel: CACH vezetőség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük